Lager

Väljer du att låta Korallen sköta ditt lager och din distribution hamnar du i fint sällskap. Vi har för tillfället ett 15-tal av Sveriges modemärken som kunder, och kundskaran växer kontinuerligt. Vi tar emot kunder av alla storlekar, allt från rena webshopskunder med enbart leveranser till privatpersoner, till större aktörer med leveranser till distributörer, agenter och återförsäljare över hela världen. Vårt utbud av tjänster är stort och vi anpassar ständigt vårt arbete efter våra kunders önskemål.

Vi arbetar snabbt och flexibelt. Varje kund hos Korallen får en egen kontaktperson som är ansvarig för det mesta som händer med de aktuella varorna. På så sätt finns det alltid minst en person tillgänglig som snabbt kan svara på frågor, ta emot specialorders eller kontrollera något i lagret. Du når din kontaktperson via mail eller telefon. Utöver kontaktpersonen finns också backup på vårt lagerkontor, där det ständigt finns en eller flera personer på plats för att ta emot frågor och information, och svarar så snabbt som möjligt.

Vårt arbete gentemot varje kund utarbetas specifikt under förhandlingarna inför ett kommande samarbete. Vi kan erbjuda lagerhantering på olika nivåer, beroende på dina önskemål, allt från att ta emot ordrar i Excelformat som vi själva printar och använder som underlag, till fullt integrerade system mellan kund och vårt WMS-system Nyce. I det sistnämnda fallet sker all informationsöverföring elektroniskt, och plaggen scannas innan de packas. För kunder som vi ännu inte byggt integration med arbetar vi mer manuellt, och kan då även hjälpa till med allt från orderhantering/faktuering till att skriva exportdokument. Vi kan även hjälpa till att förmedla frakttjänster för både import och export.

Vi är mycket glada att vi under 2015 även kommer att kunna fungera som tullager för de kunder som önskar den tjänsten. Kontakta oss för mer information.